Valdresrittet2020

Valdresrittet 2020 - et annerledes ritt - resultater


Segment Syndingstoga: Eivind Botten (2000,- i premie)


Beste bilde på Instagram: Thomas Dahlsrud (2000,- i premie)


Utrekkspremier for gjennomført 53 km: Tore Øygard (2000,- i premie), Hilde Løvlien (gratis startkontigent for 2021) og Harald Rygge (gratis startkontigent 2021).


Utrekkspremier for gjennomført 22 km: Silje Wangensteen Dahlsrud med fam. (2000,- i premie og gratis startkontigent 2021)


Utrekkspremier for gjennomført 11 km: Benita Lundgren og Anders Hauge med Vilde og Tuva Hauge (2000,- i premie og gratis startkontigent 2021) .


Gratulerer til alle vinnere! Vi ber vinnerene ta kontakt med oss på post @ valdresrittet.no


Tusen takk til alle som gjennomførte og tusen takk til våre sammarbeidspartnere Valdres Sparebank og Aktiv Valdres Eiendomskontor

Vi håper å se dere alle "live" i 2021!!

--------------------------------------------------

Sammen med vår generalsponsor, Valdres Sparebank, lanserer vi nå en Strava-utgave av Valdresrittet 2020.


Rittet legges opp som segmenter på Strava, hvor det handler om gjennomføre segmentene, og ikke sykle fortes mulig. Dersom du gjenomfører et segment, er du med i trekning av pengepremier gitt av Valdres Sparebank og

Aktiv eiendomsmegling Valdres, samt gratis startkontigent til neste års ritt.

Er du konkuransesugen, så har vi et segment for deg også

Hvordan funger det?

Du må bruke en gps som registerer både løype og tiden din. Etter at du har gjennomført turen, må du laste opp turen på appen/nettsiden Strava. På Strava har vi registrert segmenter som turen registreres på. Husk å lagre turen din med Valdresrittet 2020 og den distansen du har syklet. Tiden er uvesentlig her - målet er å gjennomføre. Alle som har registrert at de har deltat, vil være med i trekningen for pengepremier gitt av vår Generalsponsor Valdres Sparebank, samt gratis startnummer for Valdresrittet 2021!

Eks:

Vil du delta på 11 km? Klikk her for å se segmentet på Strava Husk å registere turen med "Valdresrittet 2020 11km"


Vil du delta på 22 km? Klikk her for å se segmentet på Strava Husk å registere turen med "Valdresrittet 2020 22km"


Vil du delta på 53 km? Klikk her for å se segmentet på Strava Husk å registere turen med "Valdresrittet 2020 53 km".

Husk at det for disse segmentene handler KUN om å gjennomføre og ikke om å sykle den raskeste tiden.


Er du konkurransesugen? Da kan du prøve deg på dette segmentet. På denne strekningen kan du teste farten din mot andre! Her må alle være klare over at det er en trafikkert vei med både biler, beitedyr og folk. Ta derfor aldri sjanser, vis hensyn - og all sykling er på eget ansvar!


"Konkurransetiden" varer fram til 15. august. Vi vil også kåre det beste/fineste bildet som tagges #Valdresrittet2020 på Instagram!


OBS: Husk at brua over Krokåne ikke er satt opp i år! Du må derfor påregne å vasse over elva. Løypa er ikke særlig godt merket, men du finner alle gps-filene for våre løyper ved å klikke her.

Ta også hensyn til beitedyr, turgåere og medtraffikanter. Vi gjør også oppmerksom på at dette ikke er et offisielt ritt. Derfor foreligger ingen forsikringer gjennom Norges Sykkelforbund. Syklingen er derfor på eget ansvar!


Premiering: 1x 2000,- og 2x startkontigent for hver av distansene, 53,22 og 11 (Husk å lagre turen som beskrevet ovenfor for å delte i trenkningen).

1x 2000,- til raskeste på segmentet.

1x 2000,- til beste bilde på instagram


God tur!