Frivillig

Å ARBEIDE

SOM FRIVILLIG

BLI MED Å LAGE EN SUPER DAG

Det er mye som skal på plass når man skal arrangere et eventyrlig sykkelritt. Mat skal lages og serveres, bord, stoler skal settes frem og ryddes på plass og matstasjoner rundt i løypa skal bemannes. Lyst til å bidra til å lage et uforglemmelig sykkelritt?


Dette trenger vi hjelp til

Uten mat og drikke... har du kanskje hørt før - og i dette tilfellet kommer det til sin rett. Det er flere hundre (nærmere tusen) som skal sykle lange distanser og de trenger påfyll av energi gjennom hele turen. Det settes ut matstasjoner langs løypa som skal bemannes. Og ikke nok med det - det er jo flere som kommer for å heie syklistene inn i mål! De trenger også påfyll - i kiosken serveres det mat gjennom hele dagen. Som frivillig i kiosken vil du være med å kutte frukt, sette frem mat, servere og ta imot betaling.


Rå muskelkraft må vi også ha når det skal rigges til med bord, stoler, gjerder og mye mer. Som frivillig er du med som litt ekstra muskelkraft. du trenger ikke være supersterk, men sterk nok til å kunne bære og løfte medium tungt gjennom dagen. Som muskelkraft er du også med å rigge ned etter rigget.


Når flere hundre syklister samles på Vaset med heiagjenger er det dessverre lett for at ikke treffer søppelbøtta. Vil du være med å holde Vaset rent og trivelig for alle? Da kan ryddehjelp være en ypperlig oppgave for deg.


Frivilligansvarlig


Lyst til å være med? Kontakt oss på telefon eller mail.


Kontakt

Steinar Trøen

Mob: 995 51 840

Mail: post@valdresrittet.com